Zgjedhja e parënga një lider i njohur në Shqipëri.
Mbikqyrje Sigurie top-class zgjedhje për institucione private & publike.

Zgjidhje të fuqishëm, inteligjente për cdo industri.  • Ne jemi zgjidhja juaj, të vlerësuar me çertifikime në HD-video mbikqyrje dhe në sisteme aksesi – nga serveri jonë të kamera juaj.

    Zbuloni më shumë »

  • Idetë dhe përvoja jonë ndaj klientëve, studimi në mënyrë efikase, dhe produkte të besueshme na bëjnë të njohur si lider në Shqipëri.

    Zbuloni më shumë »

  • First Group njenë zgjedhjen më të mirë per aktivitetin tuaj me teknologji & software për fushën profesionale e IT-së, pavarësisht në cilën industri ndodhëni.

    Zbuloni më shumë »

Mbikqyrje nga kamera në ekranin tuaj.

selex
sintel italia
axis